Ravintolasuunnittelu
Ravintola Cesar’s Little Italy
Visuaalisesti mielenkiintoinen ruokaravintola Helsinki-Vantaan lentokentällä.
Ravintola Cesar’s hurmaa mielenkiintoisilla yksityiskohdillaan. Erilaiset pinnat, kuviot, kalusteet, valaisimet sekä graafiset materiaalit aikaansaavat viihtyisän tunnelman arkisempaan ruokailuun Helsinki-Vantaan lentokentällä.
Ravintolassa Välimeri kohtaa Suomen ja lopputulos on visuaalisestikin herkullinen! Runsaudesta huolimatta tila kuvastaa Skandinaavista, pelkistettyä muotokieltä ja muistuttaa ravintolan sijaitsevan Suomessa.
Ravintola tarjoaa aamiaista vieressä toimivan hotelli Glon asiakkaille. Aamiaisen jälkeen tarjolla on pizzaa sekä kotiruokaa aina iltaan asti. Tilassa on istumapaikkoja palvelemaan erilaisia asiakkaita: pikaisesti yksin ruokaileva ja ryhmässä ravintolaan tuleva löytävät mieluisensa ruokailutilan. Kassapiste sekä linjasto on suunniteltu vetämään paljon asiakkaita ruuhka-aikoina, kuten lounaalla.
Suunnittelutoimisto Amerikka on kehittänyt Helsinki-Vantaan kentän ravintola- ja myymäläpalveluita yhteistyössä SSP Finlandin kanssa. Kohteiden upeasta visuaalisesta ilmeestä on vastannut Marker Creative.
Faktat
Kohde:
Ravintola Cesar’s Little Italy
Asiakas:
SSP Finland Oy
Ajankohta:
2014
Laajuus:
375m² 150 asiakaspaikkaa
#designbyamerikka:
Konsepti, tila-, ja sisustussuunnittelu sekä rakentamisen ohjaaminen
Top 3
- Visuaalisesti mielenkiintoa herättävä kokonaisuus
- Taipuu monenlaiseen ruokailuun
- Teemu Nojosen valaisintaideteos
Työryhmä
- Amerikka: Teemu Nojonen ja Mervi Karvinen
- SSP Finland (tilaaja)
- Marker (graafinen suunnittelu)
Sinua saattaisi kiinnostaa myös