Better places for hospitality

Haluamme luoda ympäristöjä viihtymiselle ja nautinnolle. Tiloja, joissa kokonaisuus puhuu yhtä kieltä ja joissa niin asiakkaan kuin henkilöstönkin on hyvä olla.

Ravintolakehitys joka tuottaa hedelmää

Tunnelmallinen elämyksellisyys, funktionaalisuus ja tehokkuus yhdistyvät suunnittelemissamme ravintoloissa. Luomme tilailmeen, joka tukee operaattorin liiketoimintaa ja vahvistaa kilpailukykyä. Hospitality-tiimimme auttaa alusta alkaen, aina optimaalisista tilaratkaisuista menestyksekkään liiketoiminnan tukemiseen. Luodaan yhdessä teidänkin menestystarinanne!

Ravintolasuunnittelu – Miten voimme auttaa?

A. Yhtenäinen asiakaskokemus

Suunnittelun lähtökohtana liiketoimintaa tukeva ympäristö, jossa on huomioitu ravintolakonseptin ydin.

B. Liiketoiminnan tuki

Asiakasvirta -ja paikkatietoanalyysit mm. rahoitusneuvotteluiden tueksi, liikepaikkaselvitys, alueen potentiaali, kassavirtaskenaariot, vahva toiminnallinen tuki

C. Sisustus – ja arkkitehtisuunnittelu

Sisustus-, pää – ja arkkitehtisuunnittelu, toimintojen testfit-suunnittelu, konseptia tukeva ilmesuunnittelu, ekologisesti ja ekonomisesti kestävät valinnat, logistiset, käytännölliset ja tehokkaat ratkaisut, brändisuunnittelu

+ Ravintolakonseptit kiinteistöille

Hotellisuunnittelu – vieraanvaraisia tiloja

Hotellikonseptimme ja suunnittelumme perustuvat innostavaan tarinaan, joka välittyy käyttäjälle kokonaisvaltaisesti. Panostamme laadukkaaseen tunnelmaan, toiminnallisuuteen ja palvelujen tukemiseen. Kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut pidentävät hotellien elinkaarta ja vähentävät hiilijalanjälkeä. Hospitality-tiimimme vahva osaaminen ja projektinhallinta takaavat onnistumisen. Teet pientä tai suurta, olemme kumppanisi.

Hotellisuunnittelu – Miten voimme auttaa?

A. Kokonaisvaltainen elämys

Vetovoimainen ja ainutlaatuinen tilakokonaisuus, joka tarinallistaa hotellin konseptin. Ympäröivien palvelukokonaisuuksien suunnittelu

B. Toiminnallisuus ja tehokkuus

Logistinen suunnittelu, jossa toiminnot on mietitty loppuun saakka. Tehokkaat ja liiketaloudellisesti kannattavat tilaratkaisut

C. Vastuullinen suunnittelu

Sisustus-, pää – ja arkkitehtisuunnittelu, kalustesuunnittelu, konseptisuunnittelu, kestävänkehityksen mukainen suunnittelu mm. hiilijalanjälkilaskelmat

”Valitsimme suunnittelutoimistoksi Amerikan, koska meillä oli aikaisempaa kokemusta hyvästä projektin hallinnasta sekä laajasta osaamisesta teknisistä ja toiminnallisista asioita loistavaan designosaamiseen.” – Sami Granroth, Kakkugallerian toimitusjohtaja 

“Olen erittäin tyytyväinen asiantuntemukseen ja toimintaan erilaisissa tilanteissa ja väliprosesseissa. Projektin hallinta oli mielestäni erinomaista kaikissa tilanteissa eikä minulla ole kuin positiivista palautetta kokonaisuudesta ja yhteistyöstä” Ilja Björs, Pihka Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja

Tutustu projekteihimme

Gillet Bar & Bistro

Lue lisää
Food Hall lentoasema

Lentoaseman uusi Food Hall

Lue lisää
Ravintolasuunnittelu

Kakkugalleria

Lue lisää

Lue lisää artikkeleistamme

Kluuvi Kitchen

Pitkäaikainen kumppanuus ja jatkuvan kehittämisen malli

Lue lisää

"Kun huippurafla kauppakeskukseen lähti"

Lue lisää
Wine View lentokenttä

Kyllin hyvä ei ole tarpeeksi hyvä

Lue lisää